Το Ξέσπασμα Της Νόσου Που Μεταφέρεται Από Τα Κουνούπια Σταματά Αιμοδοσία Στη Ρώμη

????????? ????????? ??? ??? ?????

Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης , οι ερευνητές έχουν παρακολουθήσει ως κύτταρα του βιοαισθητήρα ποντίκι ανταποκρίνεται δυναμικά στο περιβάλλον τους σε ζωντανούς ιστούς - συμπεριλαμβανομένων των οστών και το ανοσοποιητικό σύστημα - και το κινητό είναι σκελετός είναι συν-επέλεξε να οδηγήσει μαστού και του παγκρέατος να εξαπλωθεί. Πενήντα χρόνια πριν, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν ποτέ ακούσει για διαταραχή του φάσματος του αυτισμού σήμερα, όμως, η διάγνωση είναι πολύ πιο κοινή. Με την αυξημένη διάγνωση του αυτισμού, το ευρύ κοινό έχει γίνει πιο επίγνωση της ύπαρξής του. Με ότι έχει έρθει περισσότερες αναγνώριση σύνδρομο Aspergers. Έτσι, να πάρει απασχολημένος και να διασκεδάσουν με την προπόνηση υψηλής έντασης και σου κόψω τον κίνδυνο καρκίνου στο μισό! Όλες αυτές οι ασθένειες hava ένα κοινό πράγμα - θα πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό αμέσως. Σε περίπτωση που μια σοβαρή ασθένεια, ένα ασθενοφόρο μας μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Γιατί να περιμένετε μέχρι να έχετε συμπτώματα της ασθένειας και της ασθένειας; Πολλές φορές ένας γιατρός θα λειτουργήσει μόνο για ανακούφιση από τα συμπτώματα και όχι για τον καθορισμό της υποκείμενης πρόβλημα. Γιατί να περιμένετε μέχρι να το χρειαστείτε ένα γιατρό, να αρχίσει κάτω από το δρόμο της ευεξίας και την πρόληψη των ασθενειών. Αποφύγετε τα συμπτώματα και η ασθένεια. Κόκκινα κρέατα με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένο λίπος, το οποίο αυξάνει τη χοληστερόλη του αίματος. Τα υψηλά επίπεδα της LDL χοληστερόλης αυξάνουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Η νόσος αλτσχάιμερ είναι προοδευτική και τελικά θανατηφόρα, όπως τα θύματα σταδιακά χάνει τον έλεγχο των σωματικών τους λειτουργιών πριν από το θάνατο ακολουθεί.

Όπως ανέφερε στο "Science Translational Medicine" την περασμένη εβδομάδα, το ανθρώπινο αίμα, τα δείγματα εκτέθηκαν σε Ixolaris, μια συνθετική έκδοση της μικρό μόριο που βρίσκεται στο σάλιο των κροτώνων (επιστημονική ονομασία: Ixodes scapularis), και η ομάδα βρήκε την πρωτεΐνη δραστηριότητα ήταν αποκλεισμένη. Στη συνέχεια, μια μικρή ομάδα πειραματόζωα, συμπεριλαμβανομένων των δύο διαφορετικών ειδών, και οι δύο με μια πρώιμη λοίμωξη του SIV, υποβλήθηκαν σε θεραπεία με το φάρμακο. Όσο παράξενο και να ακούγεται, ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει εφίδρωση αφειδώς, είναι να πίνετε πολύ νερό. Μην περιμένετε έως ότου το σώμα σας έχει να σας πει ότι είστε διψασμένοι. Για να το κάνετε αυτό, απλά να κρατήσει ένα ποτήρι γεμάτο δροσερό νερό, όχι κρύο το θυμάμαι, επιφάνεια εργασίας και sip κάθε 10 λεπτά ή και πιο συχνά αν μπορείτε.

Όταν δεν πίνουμε αρκετά υγιή υγρά θα γίνει αφυδατωμένα.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι δυνατόν να αφυδατωθεί, λιγότερο ή περισσότερο, συνεχώς formany χρόνια και να μην το ξέρεις. Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί χρόνιες και severehormonal στρες που οδηγεί σε πόνο και την ασθένεια. Έρευνα indicatesthat ένα απλό έλλειψης νερού πλήττει πολλά εκατομμύρια Αμερικανοί. Είναι ακόμα άγνωστο εάν το κανονικό μαύρο τσάι η κατανάλωση επηρεάζει τα ποσοστά καρκίνου.

Νωρίς το εργαστήριο με λευκό τσάι δείχνουν ότι μπορεί να προστατεύσει από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ειδικότερα. Μέχρι στιγμής, καλά σχεδιασμένες μελέτες δεν έχουν αποδείξει αυτό.

Ο δρ Κριστίν Kihembo, ένα ανώτερο πεδίο επιδημιολόγος με το υπουργείο υγείας της Ουγκάντα και την επικεφαλής συγγραφέα της μελέτης, είπε ότι πολλοί ασθενείς είχαν πιθανόν να υποφέρουν σιωπηλά, χωρίς τη βοήθεια για περισσότερα από 30 χρόνια".

Εάν ένας ασθενής έχει υποστεί από το πόδι ή τον αστράγαλο ζημίας, την πρώτη τους ένστικτο, μπορεί πάντα να πάει στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης. Εξαλείφοντας την περίμενε ασθενείς θα βιώσουν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, το έμπειρο ποδίατροι και οι ειδικοί έχουν την ικανότητα για την ορθή διάγνωση και τη θεραπεία καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πόδι και τον αστράγαλο καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τι να κάνω.