Ψυχική Υγεία Άρθρα

??????, ???????????? ??????????, ???????

Ωστόσο, και οι δύο ασθένειες που είναι τόσο παρόμοια που θα είστε πιο πιθανό να έχουν και τα δύο την ίδια στιγμή. Είναι κοντά με τα ίδια συμπτώματα, και αυτό που είναι ακόμη πιο σημαντικό είναι το ερώτημα.
Είναι ξαδέρφια όσο η ίδια η ασθένεια. Ας πούμε ότι αυτό είναι κάτι που ακούς συχνά και τελικά μετά από να δει αυτούς τους ασθενείς σας μηνιαίες επισκέψεις στο γιατρό σας αρχίσεις να ρωτάς τον εαυτό σου τι είναι αυτό που σχεδόν ενενήντα τοις εκατό ή και περισσότερο των δύο νόσων. Πώς σχετίζεται, αλλά απλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς ή τι ο λόγος μπορεί να είναι. Χολίνη - Αυτό είναι που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό στην παραγωγή της ακετυλοχολίνης που είναι ένας νευρο-συσκευή αποστολής σημάτων. Τα χαμηλά επίπεδα έχουν ανιχνευθεί σε άτομα που πάσχουν από τη γήρανση και την απώλεια μνήμης. Πίσω στη δεκαετία του 1970 έδειξε ότι τα μυαλά της νόσου του Alzheimer σε ασθενείς έδειξε μειωθεί δραματικά τα επίπεδα του ενζύμου, στο ήπαρ, που απαιτούνται για να κάνουν ακετυλοχολίνης από τη διατροφή. Είναι διαθέσιμο ως συμπλήρωμα Χολίνη Bicartrate ή Phosphatidy-χολίνη και η δόση θα πρέπει να 500mg ανά ημέρα. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς κάποια από τις συνήθως χρησιμοποιούμενες ούρα φάρμακο δοκιμές αποτυγχάνουν στο πέρασμα των ούρων τεστ και γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το εργαστήριο που αναφέρεται στο προφίλ του συντάκτη, θα σας βοηθήσει να περνά το τεστ ναρκωτικών.

Είσαι ένας πολεμιστής του δρόμου ετοιμάζεται για άλλη μια αγωνιστική σεζόν του 5k είναι σε Μαραθώνιους; Αν είναι έτσι, y που δεν πρέπει να χάσετε αυτό το άρθρο από τον Κρις Ράιαν, CSCS και Βιλελμίνα μοντέλο στη νέα ΥΌΡΚΗ, καθώς και ένα πρώην Τμήμα - δρομέας. Το στοιχείο της γης αφορά το πορτοκαλί και το κίτρινο. Κατά συνέπεια, τρώνε πορτοκαλί και κίτρινα λαχανικά (π. χ., κολοκύθες, κολοκύθες και γλυκοπατάτες), πορτοκαλί και κίτρινα φρούτα (π. χ. μάνγκο, πορτοκάλια, παπάγια) πορτοκαλί και κίτρινο ξηροί καρποί και σπόροι (π. χ.


τα αμύγδαλα και τα κάσιους) πορτοκαλί και κίτρινα φασόλια (π. χ.

ρεβίθια) και το πορτοκαλί και το κίτρινο σπόροι (π. χ. το καλαμπόκι και το κεχρί).

Εξωστοματικές εξέταση: για διευρυμένη και διόγκωση των λεμφαδένων της κεφαλής και του τραχήλου. Προσαρμογές στον τρόπο ζωής, συνεπώς, θα είναι οι κύριες μέθοδοι για την πρόληψη της καρδιακής ανεπάρκειας. Επειδή η περιοδοντίτιδα είναι μια αποτρέψιμη και ιάσιμη νόσος, περιοδοντικούς ασθενείς πρέπει να είναι ενήμεροι των πιθανών κινδύνων των τσίχλα λοίμωξη και του συστημικού αντικτύπου που θα μπορούσε να έχει", πρόσθεσε. Ορισμένα συμπληρώματα μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ομοκυστεΐνης - όπως η Ίδια, νιασίνη και βιταμίνη Β3. Παθήσεις των νεφρών περιλαμβάνονται στην κατηγορία των κοινών και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες. Παθήσεις των νεφρών αναφέρονται ως σιωπηλή ασθένειες, η φθορά των νεφρών μπορεί να είναι σταθερή και να παραμείνει απαρατήρητη για χρόνια, επειδή τα νεφρά μπορεί να εκτελέσει ακόμα και τη δουλειά τους με το 20% της χωρητικότητας.

Εντόπισαν 6,107 υγιείς γυναίκες, ηλικίας 65 ετών και άνω, χωρίς προηγούμενη καρπών ή κάταγμα ισχίου. Πέντε δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, χρησιμοποιήθηκαν ως ένα μέτρο της λειτουργικής παρακμής (προετοιμασία γεύματος, βαριά καθαριότητας, την ικανότητα να σκαρφαλώνει 10 σκάλες, τα ψώνια, και να πάρει από ένα αυτοκίνητο). Συμμετέχοντες εξετάστηκαν περίπου κάθε δύο χρόνια κατά μέσο όρο 7.6 χρόνια. Χρησιμοποιώντας το βιοαισθητήρα ποντικιών, οι ερευνητές ήταν σε θέση να διερευνήσει την εξέλιξη του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου του παγκρέατος σε λεπτομέρεια. ΖΥΡΊΧΗ (Reuters) - Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη Roche είναι Alecensa ως θεραπεία για μια μορφή καρκίνου του πνεύμονα συχνή σε ασθενείς χωρίς σημαντική ιστορικό καπνίσματος, η Ελβετική κατασκευαστής του φαρμάκου, δήλωσε την πέμπτη.

John Daniel Rivera είναι συνήγορος για τη φυσική υγεία και τη θεραπεία, και έχει στον τομέα της υγείας για αρκετά χρόνια. Ενδιαφέρεται για τη διαφώτιση των ατόμων και βοηθώντας τους άλλους να επιστρέψει σε μια καλύτερη ποιότητα της υγείας. Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την προσέγγισή του, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Μερικοί ασθενείς έχουν μια σοβαρή μορφή της επιληψίας που περιλαμβάνει συχνές επιληπτικές κρίσεις και δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή. Χειρουργική επέμβαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για τους ασθενείς αυτούς. Ένας τύπος επιληψία χειρουργική επέμβαση είναι γνωστή ως vagus η υποκίνηση νεύρων, ή VNS.