Νέα Θεραπεία Για Τη Χρόνια Ασθένεια Ανακαλύφθηκε

?????? ?????? ??? ???????????? ??????????

Το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως έχει πήδηξε από μια δεκαετία από το 1980, η αύξηση το 2015 έως 69 έτη για τους άνδρες και σχεδόν 75 για τις γυναίκες, σύμφωνα με μια περιεκτική επισκόπηση της παγκόσμιας υγείας κυκλοφόρησε την πέμπτη.

Οι Γηγενείς Αμερικανοί είχαν πολλές τελετές που εμπλέκονται με τη χρήση των λίθων. Ένα από τα πιο γνωστά τελετουργικά που εμπλέκονται διάθεση θερμαινόμενη πέτρες (γενικά βασάλτη) σε μια σκηνή-όπως δομή, αλλιώς γνωστή ως "Ιδρώτα Lodge'. Η πρακτική αυτή χρησιμοποιήθηκε για να καθαρίσει και να θεραπεύσει το σώμα και το μυαλό. Πολλούς άλλους πολιτισμούς, όπως οι Ρωμαίοι, είχε μια παρόμοια ιδέα, που οδηγεί στην ανάπτυξη της σύγχρονης Σάουνες. Άλλο ένα Native American τελετουργικό που χρησιμοποιείται θερμαινόμενη πέτρα που ήταν τυλιγμένο σε ύφασμα/φλοιού.


Αυτό το ζεστό πέτρα είχε τοποθετηθεί στην κάτω κοιλιακή χώρα της γυναίκας που ήταν η περίοδος, προκειμένου να ανακουφίσει κράμπες (γυναίκες σήμερα χρησιμοποιούν την ίδια αρχή, όταν είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ζεστό νερό).

Ως κλινική διευθυντής της Μνήμης, τη Γήρανση και την Ανθεκτικότητα Κλινική στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ του Σαν Ντιέγκο της Υγείας, της Lisa Delano-το Ξύλο είναι μεγαλύτερες απογοητεύσεις είναι να αντιμετωπίζουν ασθενείς που αναζητούν περίθαλψη στα τελευταία στάδια της νόσου του Alzheimer.

Από αυτό το σημείο, Delano-Ξύλο εξήγησε, ο ασθενής δεν είναι ο κατάλληλος για την κοπή άκρη κλινικές δοκιμές για τη νόσο του Αλτσχάιμερ θεραπείες. Οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν χάσει την ευκαιρία να προτείνουν παρεμβάσεις που μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου. Και τέλος, οι φροντιστές, οι οποίοι είναι συχνά ένα σύζυγο ή ένα παιδί του ασθενούς, μπορεί να έχετε χάσει χρόνια από τη στήριξη του αγώνα τους, καθώς οι γιατροί να είναι σε θέση να τους βοηθήσει να περιηγηθείτε τις παγίδες πλήρους φροντίδας.

Ηπιότερη στελέχη των βακτηρίων ήταν πάντα παρόντες στις αγελάδες " στομάχια, αλλά η εισαγωγή του σιταριού με βάση δίαιτα ανέβασε την τιμή, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας το 2009. Αγελάδες " χωνευτικά συστήματά έγινε πιο όξινο, προκειμένου να ανέχονται υψηλότερες ποσότητα σιταριού. Ως αποτέλεσμα, περισσότερο επιβλαβείς οξύ-ανθεκτικά στελέχη του E. coli, όπως το περίφημο O157:H7, που εξελίχθηκε για να επιβιώσει Αυτό είναι το επικίνδυνο στέλεχος που έχει βρει τον τρόπο του σε νερό μας, τα προϊόντα, το κρέας και τα τελευταία χρόνια.

Αλλά συνέχισε να γράφει και να δημοσιεύει ποίηση, η οποία ήρθε με την ανακοίνωση του ποιητή Ρόμπερτ Μπράουνινγκ. Έγραψε, και τελικά επικράτησε πάνω της για να του επιτρέψει να την επισκεφτώ. Γρήγορα έπεσε στην αγάπη, όπως περιγράφεται στην όμορφη και βαθιά συναισθηματική επιστολές που έστειλε σε κάθε άλλη σε όλη την 1845 και 6. Αλλά ο πατέρας της δεν θα επιτρέψει σε κανένα από τα παιδιά του να παντρευτεί, και η Ελισάβετ τον εαυτό της είπε ο Robert δεν ήθελε να επιβαρύνει τον με ένα άκυρο. Αλλά όταν ΆΜΠΩΤΗ ο πατέρας του ανακοίνωσε ότι ήταν συγκινητική η οικογένεια στη χώρα για ένα μήνα, συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσε να αντέξει να χώρισαν, έτσι ώστε να παντρεύτηκε μυστικά και έφυγε για την Ιταλία, όπου έζησε μέχρι την Ελίζαμπεθ πέθανε το 1861.

Κονστρουκτιβισμός, ωστόσο, υποστηρίζει ότι τα ανθρώπινα συμφέροντα όχι μόνο καθορίζουν τη ανώτερου μια κατηγορία ασθενειών. Είναι ανθρώπινα συμφέροντα, δεν βιολογικές δυσλειτουργίες, που εξηγούν τις αποφάσεις που υπάγεται μέλη έχουν τη σχετική βιολογικό χαρακτήρα. Αν και οι κονστρουκτιβιστές δεχτούμε ότι νόσου κατηγορίες αναφέρονται σε γνωστό ή άγνωστο βιολογικές διεργασίες αρνούνται ότι οι διαδικασίες αυτές μπορεί να προσδιοριστεί ανεξάρτητα από τις ανθρώπινες αξίες, για παράδειγμα, μια επιστήμη της κανονικής ανθρώπινης φύσης. Κονστρουκτιβιστική αντιλήψεις της νόσου είναι κανονιστικά, μέσω και μέσω, αν και η ακριβής υπόψη οι σχετικοί κανόνες θα διαφέρουν μεταξύ τους μελετητές.