Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης Που Συνδέονται Με Νεφρική Νόσο Κινδύνου

????????? ??? ??? ?????

Χρόνιες ασθένειες είναι μακράς διαρκείας συνθηκών με μόνιμα αποτελέσματα. Οι κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.
Χρόνιες παθήσεις γίνονται όλο και πιο συχνές και αποτελούν προτεραιότητα για την ανάληψη δράσης στον τομέα της υγείας. AIHW συχνά αναφορές στις 8 μεγάλες ομάδες: αρθρίτιδα, άσθμα, πόνο στην πλάτη, καρκίνος, καρδιαγγειακά νοσήματα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, ο διαβήτης και οι ψυχικές ασθένειες. Στο κείμενό του, Η Νόσος του Αυνανισμού, Tristam Engelhardt αντανακλά την ιδέα του αυνανισμού, που θεωρούνται ως ασθένεια, μέσα στην ιστορία, προκειμένου να τεθεί η τέταρτη δύο από τα επιχειρήματά του.

Το πρώτο επιχείρημα Engelhardt είναι ότι κακίας και αρετής δεν είναι ισοδύναμες με την ασθένεια και την υγεία, δεν έχουν άμεση σχέση με αυτές τις έννοιες. Όταν εφαρμόζουμε αυτή την ιδέα για το θέμα του αυνανισμού σημαίνει ότι η πράξη του αυνανισμού, η ίδια δεν είναι μια ασθένεια, αλλά μάλλον έχοντας αυτό τον αντιπρόεδρο που είναι άρρωστα. Το δεύτερο επιχείρημα είναι ότι το ένα επιλέγει έννοιες για ορισμένους σκοπούς, ανάλογα με τις αξίες και ελπίδες για τον κόσμο". Όταν εφαρμόζουμε αυτή την ιδέα για το θέμα του αυνανισμού αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι στην κοινωνία πιστεύουν ορισμένα πράγματα είναι ασθενειών με βάση τις αξίες και τις πεποιθήσεις.

Το Escherichia coli (E. coli) είναι βακτήρια που ζουν στα έντερα των ζώων και των ανθρώπων και μπορεί να ρίξει στα κόπρανα. Τα περισσότερα στελέχη της E. coli είναι αβλαβή, αλλά μερικές, όπως το E. coli O157:H7, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή νόσο σε ανθρώπους. Οι άνθρωποι συνήθως έχουν μολυνθεί όταν τρώνε μολυσμένα τρόφιμα, αλλά η μόλυνση μπορεί επίσης να προκύψει μέσα από την άμεση επαφή με ζώα ή αντικείμενα που έχουν μολυνθεί τα ζώα έχουν μολυνθεί, ή από μολυσμένα άτομα. Η μόλυνση με E. coli O157:H7 και άλλα Shiga-τοξίνη που παράγουν Ε. coli μπορεί να προκαλέσει διάρροια και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μια σοβαρή επιπλοκή που ονομάζεται αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο, το οποίο είναι πιο πιθανό να συμβεί σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.

Ζήκα Πυρετός είναι μια ήπια εμπύρετη ασθένεια που προκαλείται από ένα mosquito-borne virus. Έχει εντοπιστεί σε πολλές χώρες στην Κεντρική και Νότια Αμερική, το Μεξικό και την Καραϊβική. Ζήκα πυρετός έχει επίσης αναφερθεί σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν στις ΗΠΑ και τη Φλόριντα. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης νοσημάτων Ταξιδιωτικών Συμβουλών να επηρεαστεί χώρες μπορεί να βρεθεί εδώ. Πάρτε προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας: Στραγγίξει το νερό στέκεται, δεν έχει σημασία πόσο φαινομενικά μικρό, καλύψτε το δέρμα σας με την απωθητική ουσία κουνουπιών ή προστατευτικά ρούχα και να κρατήσει τα παράθυρα και τις πόρτες που καλύπτονται με οθόνες.

Ο τόπος του συνεδρίου είναι στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ στη Βαυαρία. Η σχεδόν 2000-έτος-παλιά πόλη του Ρέγκενσμπουργκ με τον υπέροχο Γοτθικό καθεδρικό ναό είναι χαραγμένα σε Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Το Regensburg είναι η καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη στη Γερμανία και διαθέτει πολυάριθμα αξιοθέατα από την εποχή όταν Regensburg ήταν ένα φρούριο στα σύνορα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και του Μεσαίωνα ακμαία και πλούσια συναλλαγών μέρος στην Κεντρική Ευρώπη. Η πόλη ήταν αργότερα η έδρα του Μόνιμου Imperial Κοινοβούλιο.

Η σχέση μου με νόσο του Crohn και την εικόνα του σώματος μόνο προς το χειρότερο μετά άρχισα να πάει σε ύφεση για βιολογικό φάρμακο. Ασθενείς με νόσο του Crohn που πάει σε ύφεση συχνά (ευτυχώς) κερδίσει πίσω το βάρος που έχασαν. Όπως έκανα εγώ. συν. Εκείνη την περίοδο, τόσο οι γιατροί και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτά τα φάρμακα που προκαλούν αύξηση του βάρους, που είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθεί. Καθώς άρχισα να πακέτο για λίγο περισσότερο βάρος, έχω αναπτύξει μια διαταραγμένη νοοτροπία, την άσκηση δύο ώρες την ημέρα και ελέγχοντας αυστηρά τις θερμίδες μου, απογοητευμένοι και θυμωμένοι, καθώς ο αριθμός στην κλίμακα αρνήθηκε να υποχωρήσει. Ο γιατρός μου, χαρούμενος που ήταν σε ύφεση, δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για το επιπλέον βάρος.